O NAMA

Mi smo AC Nešković, ovlašteni diler i serviser Opel i Chevrolet vozila na području Republike Srpske. Sa radom smo počeli 2002. godine i u startu postavili visoke standarde poslovanja i obavezali se na kontinuiranu isporuku kvaliteta. Napori na polju konstantnog upravljanja kvalitetom i odonosima sa potrošačima rezultiraju povjerenjem koje nam je donelo brojne nagrade i priznanja.

AC Nešković je savremena firma, organizovana u skladu sa globalnim standardima, sa preko 30 zaposlenih. U našem sklopu nalaze se dva salona automobila Bijeljina, Sremska 3 i Banja Luka, Knjaza Miloša bb. Servis je usklađen sa svetskim trendovima kako u tehničkom tako i kadrovskom smislu. Naša ponuda automobila obuhvata sve aktuelne modele raspoložive kupcima u najkraćem mogućem roku. Posedujemo veliki lager koji konstantno obnavljamo i proširujemo najnovijim verzijama aktuelnih modela.

Uvažavamo potrebe i želje potrošača, pravovremeno informišemo i uveravamo kroz aktivnu marketinšku komunikaciju i integraciju poslovnih ciljeva. Efikasnim procesom prodaje i servisiranja u mogućnosti smo da željeni proizvod prezentiramo na pravom mjestu u pravo vreme i na pravi način i tako odgovorimo izazovima koje pred nas stavljaju potrošači i njihove rastuće potrebe.
AC NEŠKOVIĆ, SREMSKA 3 BIJELJINA
Copyright AC Nešković - Bijeljina 2010-2013.